WELKOM BIJ SKY CLIMBER®, WAAR VEILIGHEID…SERVICE…EN HET ZOEKEN EN LEVEREN VAN GEPASTE OPLOSSINGEN ONZE TOPPRIORITEIT IS.

Sinds 1955 staat Sky Climber® garant voor het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen. Sindsdien ontwerpt Sky Climber® gemotoriseerde hangbruggen voor gebouwen, krachtcentrales, schoorstenen, torens, bruggen, opslagtanks, schepen, windmolens en zoveel andere plaatsen waar een toegang op hoogte vereist is.

Sky Climber® was de eerste die Veiligheid, Service en Oplossingen promootte en zal ook in de toekomst deze focus als bouwsteen voor verdere groei en ontwikkeling blijven gebruiken.

Sky Climber® is een multinational die zijn marketing, service en producten verspreid dankzij een wereldwijd netwerk van verdelers, bijgestaan door onze ervaren techniekers en ingenieurs. Sky Climber® is dankzij zijn naambekendheid dan ook één van de bekendste merken in the wereld van gemotoriseerde hangbruginstallaties.

Veiligheid, Service en Oplossingen definiëren Sky Climber’s® houding ten opzichte van onze klanten, verdelers en medewerkers.

Vertrouw op Sky Climber® en groei met ons mee!WAT MEER OVER SKY CLIMBER® EUROPE

Sky Climber® Europe is:

  • De eerste producent van hangbruginstallaties in de wereld - Sinds 1955!
  • Marktleider op het gebied van het ontwerpen, produceren en verdelen van standard en op maat gemaakte hangbruginstallaties die gebruikt worden voor het onderhoud van commerciële en industriële gebouwen of installaties of voor andere structuren waar toegang op hoogte vereist is.
  • Uitgebreid gamma van kwaliteitstakels en hangbruginstallaties zonder hoogte beperking.
  • Elektrisch of Pneumatisch aangedreven installaties.
  • Export naar meer dan 55 landen over de gehele wereld.

 

Vanuit ons Europees hoofdkantoor in Duffel (België) is Sky Climber® Europe reeds tientallen jaren succesvol geweest met de ondersteuning van haar eindgebruikers en dit dankzij een netwerk van verdelers in heel West - & Oost-Europa, het Midden-Oosten, India, het Verre Oosten, China, Australië en Afrika.

nieuwe producten

Sky Climber® news - archief