OPHANGSYSTEMEN VOOR TIJDELIJKE HANGBRUGINSTALLATIES

 • VERSCHILLENDE OPLOSSINGEN ZIJN MOGELIJK.

  Voor tijdelijke installaties biedt Sky Climber een breed gamma van ophangingmogelijkheden aan zoals: haken, verstelbare borstweringsklemmen, lichtgewicht dakbalken of telescopische dakbalken met tegengewichten. Je kan ook op Sky Climber rekenen voor het ontwerp en de productie van op maat gemaakte ophangingsystemen.
  Lees de brochure

 

VERSTELBARE BORSTWERINGSKLEMMEN.

 • EENVOUDIGE MONTAGE – ECONOMISCH VERANTWOORDE OPLOSSING.

  Onze verstelbare borstweringsklem kan op vrijwel elke borstwering geplaatst worden die sterk genoeg is en biedt een economisch verantwoorde oplossing als ophangingsysteem. Geschikt voor lasten tot 800kg en voor borstweringen met een dikte van 100 tot 500mm.

 

LICHTGEWICHT DAKBALK MET STALEN TEGENGWICHTEN

 • VOOR KLEINE EN LICHTE HANGBRUGINSTALLATIES.

  Onze “Light Weight” dakbalk kan als ideale en snelle ophangstructuur gebruikt worden in combinatie met 300kg en 400kg takels. Je zal geld en tijd sparen door zijn eenvoudige montage.

 

TELESCOPISCHE DAKBALK MET TEGENGEWICHTEN

 • INSTELBARE LENGTE VAN 4300 MM TOT 5700 MM

  De nieuwe telescopische dakbalk van SKY CLIMBERS bestaat uit een minimum aantal componenten en is ontworpen om een oplossing te bieden aan de meeste ophangproblemen. Onze telescopische dakbalk is in lengte instelbaar van 4300mm tot 5700mm met een maximale reikwijdte van 1700 mm.

  Onze dakbalk kan uitgerust worden met dubbele geremde zwenkwielen voor gemakkelijke verplaatsingen in alle veiligheid. Onze tegengewichten worden op de daartoe bestemde bevestigingshaken geplaatst en kunnen met hangsloten beveiligd worden.