sky pi/bmu

 • EFFICIENT WERKEN OP ELK TYPE GEBOUW OF BOUWWERK

  Om te voldoen aan de groeiende vraag naar permanente installaties heeft Sky Climberģ een nieuwe en kostenbesparende Sky P.I. ontwikkeld. Onze Sky P.I. is ontworpen als permanente installatie en is geschikt voor gebruik op vele types van gebouwen en bouwwerken. De Sky P.I. kan gebruikt worden in combinatie met onze monorail systemen, lichte dakwagens of davits & sockets ophangingsystemen.
  Sky PI/BMU   Sky PI Cage

 

monorail systemen

 • EEN VOORDELIGE PERMANENTE OPLOSSING VOOR AL UW ONDERHOUDSPROBLEMEN.

  De monorail systemen van Sky Climber zijn zodanig ontworpen dat de ze op een eenvoudige en snelle manier op vrijwel elk gebouw of bouwwerk gemonteerd kunnen worden. Het SC-134 monorail profiel van Sky Climber kan met een zijdelingse of bovenaan gemonteerde montagebeugel bevestigd worden. In combinatie met ťťn of 2 gemotoriseerde trolleys biedt de monorail SC-134 u een voordelige permanente oplossing voor al uw onderhoudsproblemen.
  Meer

 

LICHTGEWICHT EN KLEINE DAKWAGENS

 • UW BESTE OPLOSSING VOOR EEN LICHTGEWICHT DAKWAGEN.

  Ook voor het ontwerp van lichte en kleine dakwagens kan u een beroep doen op de knowhow van Sky Climber. Onze lichtgewicht dakwagens vormen een ideaal alternatief wanneer een monorail installatie niet mogelijk is. Contacteer ons voor verdere informatie.

 

DAVITS & SOCKETS OPHANGSYSTEEM

 • EEN UITSTEKEND ALTERNATIEF VOOR UW PERMANENTE INSTALLATIE

  Als permanente installatie biedt een davit & socket system u een ideaal alternatief op daken met een beperkte vrije ruimte. Deze davits kunnen zowel op de vloer als tegen de borstwering gemonteerd worden. Contacteer ons voor verdere informatie.
  Meer