SPECIALE EN INDUSTRIňLE APPLICATIES

 • Sky Climber heeft de kennis en de capaciteit om uw speciale toepassingen volledig op maat van uw behoeften te maken. Onze ingenieurs bieden u de nodige ondersteuning bij het zoeken naar de gepaste oplossing voor al uw toegangsproblemen.
  Contacteer ons voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

 

false cars

 • DE MEEST VEILIGE EN VOORDELIGSTE OPLOSSING VOOR DE LIFTBOUW INDUSTRIE

  Het elektrisch aangedreven “False Car” platform van Sky Climber is een veilige en voordelige oplossing voor de lift-industrie. Zijn modulair ontwerp en de snelle montage bespaart u heel wat geld en tijd. Door de mogelijkheid om takels met het een hijscapaciteit tot 1000kg te monteren, verkrijg je een platform met een totale belastbaarheid van max.765kg.
  Meer

 

OVEN & KETEL HANGBRUGINSTALLATIES

 • Deelbare vloersecties

  Sky Climber heeft een uitgebreid gamma van standaard oven & ketel hangbruginstallaties. Door gebruik te maken van verschillende ophangbeugels, vloersecties en beschermende dakconstructies kan Sky Climber voor u de meest geschikte oplossing aanbieden zodat u in alle veiligheid uw onderhoudswerken kan uitvoeren. Elk platform kan zowel met elektrisch als pneumatisch aangedreven takels geleverd worden. En door de deelbare onderdelen kunnen zowel de vloersecties als alle andere standaardcomponenten eenvoudig door een mangat ingebracht worden.

 

HANGBRUGGEN VOOR DE OLIE & GAS INDUSTRIE

 • VERRIJDBARE OPHANGSTRUCTUREN VOOR OPSLAGTANKS MET EEN LOOPPAD

  Sky Climber heeft verschillende ophangsystemen die geschikt zijn om op allerhande opslagtanks te gebruiken. In combinatie met onze standard of op maat gemaakte hangbruggen kunnen wij de perfecte oplossing leveren voor al uw onderhouds- , inspectie- of toegangsproblemen zodat uw werkzaamheden in alle veiligheid kunnen gebeuren.

 

OP MAAT GEMAAKTE OPLOSSINGEN

 • SKY CLIMBER MAAKT UW OP MAAT GEMAAKTE OPLOSSING

  Sky Climber heeft de kennis en de ervaring om op maat gemaakte oplossingen te ontwerpen en te produceren. Dankzij onze gekwalificeerde ingenieurs en de verworven ervaring van meer dan 55 jaar, kunnen we een op maat gemaakte oplossing leveren voor bijna elk toegangs- of onderhoudsprobleem op hoogte.

  Aarzel niet om Sky Climber te contacteren voor meer informatie over onze op maat gemaakte oplossingen.