ELECTRISCH AANGEDREVEN TAKELS

 

lnx 300/500/650

 • VOLLEDIG GEINTEGREED DESIGN, GEBRUIKSVRIENDELIJK

  “Access Innovations” is ons motto sinds 1955 wanneer SKY CLIMBERģ voor het eerst een takel ontwierp voor gebruik op hangbruginstallaties. Onze nieuwste LNX takel is dan ook ontworpen met de eindgebruiker in gedachten.

  Zijn volledig geÔntegreerd design, zijn gebruiksvriendelijkheid en stevige constructie maken dat de LNX ingezet kan worden in vrijwel elke werkomstandigheid. De LNX kan op elke Sky Climber hangbrug of kooi gemonteerd worden en is compatibel met de meeste andere hangbruggen in de industrie.

  Brochure

compact 400

 • COMPACT 400, GEMAKKELIJK TE HANTEREN LICHTGEWICH TAKEL.

  Dankzij zijn eenvoudige bediening en snelle montage is de Compact 400 uw ideale partner op elke werf. Zijn eigenwicht van maar 40kg en zijn strak ontwerp zorgen ervoor dat hij gemakkelijk door een opening van 47 cm geraakt hijst lasten tot 400kg.
  Brochure

 

cx 500

 • CX 500, LICHTGEWICHT TAKEL ZONDER COMPROMISSEN

  Indien u op zoek bent naar een lichtgewicht en krachtige takel dan is de CX500 van Sky Climber uw ideaal werkpaard. Met zijn hijscapaciteit van 500kg en zijn eigengewicht van amper 41kg hoef je niet langer een keuze te maken tussen hijscapaciteit en hanteerbaarheid.
  Brochure

 

alpha 500/800/1000/1500m

 • UNIEK TRACTIE MECHANISME

  Onze Alpha takels zijn vaak geprezen omwille van hun kwaliteiten en worden vaak omschreven als de beste takels die in de industrie verkrijgbaar zijn. Sinds tientallen jaren kan je rekenen op hun betrouwbaarheid en dankzij het unieke tractie mechanisme is er een gelijkmatige verdeling van de druk op de staalkabel waardoor steeds de optimale hijscapaciteit verkregen wordt. Gekoppeld aan een uiterst efficiŽnte planetaire tandwielkast voldoet deze combinatie al jaren aan de behoeften van vele gebruikers van over de gehele wereld. Door de verschillende mogelijke combinaties kunnen we een takel leveren die voldoet aan vrijwel elke behoefte.

  Brochure

 

PNEUMATISCH AANGEDREVEN TAKELS

Sky Climber heeft een breed gamma van luchttakels met een hijscapaciteit van 400 tot 1000 kg.

De bediening gebeurt op de takel of via een centrale bedieningseenheid (CE)

Een filter en olienevelaar zorgt ervoor dat de luchttakels optimaal werken.